Kierrätettävästä muovista valmistetut kylpytynnyrisetit sekä kylpytynnyrien varaosat suomalaisena käsityönä
Lue lisääOta yhteyttä

Kylpytynnyrit

Lepikon Oy valmistaa suomalaisena käsityönä kylpytynnyreitä eli Kylpyreitä sekä niihin kuuluvia sisäaltaita ja muita osia. Kylpyrit voidaan valmistaa täysin valmiiksi – vain vesi puuttuu. Valmistamme sisäaltaita myös vanhoihin ei-meiltä-hankittuihin puisiin kylpytynnyreihin, jotka ovat ajan saatossa alkaneet vuotaa tai falskata. Malli- ja värivalikoimamme on laaja – lisätietoja tämänhetkisistä malleista ja väreistä saat parhaiten kysymällä.

Kylpyrit valmistetaan rotaatiovaluna kierrätettävästä polyeteenimuovista. Polyeteenimuovi on helppohoitoista materiaalia, jota ei tarvitse petsata tai turvottaa. Se säilyy hyvin suomalaisissa oloissa ja muovi on kierrätyskelpoista ja turvallista käyttää (elintarvikekäyttöön soveltuvaa).

Kauttamme saa myös sähkö- tai kaasulämmittimiä.

Esimerkkihinnasto

Esimerkkihinnasto kattaa vain osan vaihtoehdoista. Parhaiten saat haluamasi ajantasaisen tiedon soittamalla ja kysymällä!

Iso kylpyrisetti 1

(Ulkokuori 190cm, pohjaeriste ja sisäallas). Sisältää lisäksi 25 kW:n puulämmitteisen RST-kaminan ja kovan kannen.
1890€

Iso kylpyrisetti 2

(Ulkokuori 190cm, pohjaeriste ja sisäallas). Sisältää lisäksi kovan kannen ja sähkö- tai kaasulämmittimen.
Kysy tarjous

Irto -osina esimerkiksi

Irto-osina saatavat tuotteet ja mallit saattavat muuttua – ja kaikkia tuotteita ei ole saatavissa jatkuvasti. Parhaiten saat haluamasi ajantasaisen tiedon soittamalla ja kysymällä!

Irralliset sisäaltaat

(iso 190 cm tai pienempi 163 cm) saatavilla tee-se-itse-henkilölle, terassiin upotettavaksi tai vanhan puutynnyrin korjaussarjaksi. Terassiin asennettava allas on helppo valaista! Värivalikoimamme on laaja, mutta vaihtelee. Lisätiedot kysyttäessä:
alkaen 510€

Lisäeristys

Kylpytynnyrin sisälle
110€

Kansi

190cm
180€

PIIPPU

60€ metri

Ulkopuolinen rst-kamina

25kW:n RST-kamina
alkaen 690€

Sähkö- ja kaasulämmittimet

Kysy tarjous

Muut varaosat

Kysyttäessä lisätietoja

Yhteydenottolomake